#kimseokjin

Advertisement


ท้อคๆ🍯✨: กลับบ้านเตรียมตัวโดนทำโทษ;) ————   @vnuss  .s   @vnuss  .s   @vnuss  .s . . . รับลปม.นะคะเด่กน้อย🌈 . . .   #bts     #bangtan     #kimnamjoon     #kimseokjin     #minyoongi     #junghoseok     #parkjimin     #kimtaehyung     #jeonjungkook  


0💬Normal

BTS has now surpassed 11 billion views across all official YouTube channels, 1st For any Asian Act🥳🥳🥳   #BTS     #kimnamjoon     #kimseokjin     #minyoongi     #junghoseok     #parkjimin     #kimtaehyung     #jeonjungkook  


0💬Normal

Udah dulu yak Jin Tar lagi yak, rusuh temen kamu soalnya 😚 Admin : Holla 🐯 Jangan lupa follow 👇   @btsfakechatofficial     @vidbangtanofficial   Jangan lupa juga Komen dan likes❤   #btsimagine    #halunyaarmy    #bangtansonyeondan    #imaginebangtan    #halu    #imagine    #kimseokjinbts    #kimseokjin    #jinbts    #jinbtsfans     #halunyafangirl    #bts  _jin  #kimseokjinbts    #btsarmy    #btshalu    #bangtansonyeondan    #bangtanboys    #bts    #bangtanarmy   .


0💬Normal

Jadi intinya bagi jimin haters itu pengangguran🤣😂😂 • • 🐹Nov~ 🔹️FOLLOW 🔹️TAP 2X 🔹️CR BY ADMIN • •   @armybasewarning     @armybasewarning     @armybasewarning   • • Partner   @armylemeshhh   • • 💜SAVE COMMENT 🔁REPOST TAG 👊NO FANWAR • 🌈YOU ARE THE CAUSE OF MY EUPHORIA ✨LOVE YOURSELF   #bts     #meme     #memebtsindo     #btsmemeindo     #btsmemes     #btsmeme     #army     #armyina     #armyindonesia     #armyhalu     #halu     #btsarmyindonesia     #btsarmy     #btsarmyina     #btsvideo     #btsvideos     #btsvideoedits     #kimnamjoon     #kimseokjin     #minyoongi     #junghoseok     #parkjimin     #kimtaehyung     #jeonjungkook   #방탄소년단 #아미 #비티에스


0💬Normal

  #kimnamjoon    #namjoonbts    #army    #love     #kimnamjoon     #kimseokjin     #minyoongi     #junghoseok     #parkjimin     #kimtaehyung     #jeonjungkook     #bts     #bangtansonyeondan     #bangtanboys     #army     #love  


0💬Normal

Advertisement


;(T)-The Worldwide handsome!👦His real name is Kim Seokjin.His slogan is "Hello , I am worldwide handsome" {lol}..I really like when 'Jin Hyung' proud and confident with his 표제 as Worldwide handsome😁.Necessarily,Jin Hyung really 잘 생긴🌸.Something I like at Jin hyung is ,he is really had good and nice visual.Perghh,,his visual can cracks 아미 heart😆..meanwhile, Jin hyung had my Ideal Male Features🌙I really interested in his smile😊😊,his gentle as a man😍  @jin  _bighitentertainme .For me ,Jin Hyung really easy to make people happy especially ARMY💖He love to makes Jokes👍👍and ,that's why 아미 calling his as a Daddy Jokes👄👄.Pandai Buat lawak💆.Jin Hyung ini seorang yang lemah lembut Dan tidak pernah rasa marah 👻👻I love his too because he is really talented at cooking🌚🌚always do very well all about home work💕😊I see this Jin Hyung suka mengalah apabila members lain kacau dia😜🌞Semestinya dia memang nampak handsome because his mother pernah menjadi ratu cantik Korea💖(법의 어머니)Also,Jin Hyung is the oldest member in Bts❤His mature man terserlah pada dirinya👏Jin words :-"I will be covered with wounds all over but its my fate,still I want to struggle and fight"🌈 If my mate not with Bangtan Sonyoedan members I hope my mate with Kim Seokjin💕💝-cynthia selanai   #worldwidehandsome     #btsjin     #awake  _jin   #kimseokjin   #💙💙💙


0💬Normal

I need that little shoe 🥺 . .   #bts     #jin     #suga     #jhope     #namjoon     #jimin     #tae     #jungkook     #bangtan     #btsphotos     #v     #hoseok     #yoongi     #rm     #parkjimin     #jeonjungkook     #seokjin     #bangtansonyeondan     #army     #bighit     #goldenmakenaejungkook     #kimnamjoon     #kimseokjin     #minyoongi     #junghoseok     #parkjimin     #kimtaehyung     #jeonjungkook  


0💬Normal

Lagunya kane   #ccpedits     #ccp     #ccptutorial     #ccpedit     #aesthetic     #aestheticedits     #aesthetics     #likeforlikes     #like4likes     #likeforlikeback     #lfl     #lfl  💛   #lfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfllfl     #bts     #army     #btsarmy     #kimseokjin     #minyoongi     #junghoseok     #kimnamjoon     #parkjimin     #kimtaehyung     #jeonjungkook     #rm  


2💬Normal

bringing theses moments back bc they are too cute , the last slide melts my heart bc it’s JIKOOK !! -admin daegu ♡   #bts     #bangtan     #bangtanboys     #bangtansonyeondan     #kimnamjoon     #kimseokjin     #minyoongi     #junghoseok     #parkjimin     #kimtaehyung     #jeonjungkook     #rm     #namjoon     #jin     #suga     #jhope     #jimin     #jiminie     #v     #jungkook     #kpop   #방탄 #방탄소년단 #김남준 #박지민


1💬Normal

The way koo break down when he saw chim 𝓕𝓸𝓵𝓵𝓸𝔀   @jungkookibunni   𝓯𝓸𝓻 𝓶𝓸𝓻𝓮   #jungkookie    #jungkook    #jeonjungkook    #bts    #btsoffical    #rm    #namjoon    #kimnamjoon    #jin    #seokjin    #kimseokjin    #suga    #yoongi    #hoseok    #hobi    #jhope    #chimchim    #parkjimin    #kimtaehyung    #speakyourselftour    #army    #jungkook  _myeuphoria  #bangtanboys    #btsedits    #btsmemes    #btsfanart    #btsarmy    #btsimaginesffs  


0💬Normal

LOVE 💜 © monijunni • • • #김석진 #김남준 #민윤기 #정호석 #박지민 #김태형 #전정국 #방탄소년단   #KimNamJoon     #KimSeokJin     #MinYoongi     #JungHoseok     #ParkJimin     #KimTaehyung     #JeonJungkook     #BTS     #RM     #Jin     #Suga     #JHope     #Jimin     #V     #Jungkook     #BeyondTheScene     #WorldwideHandsome     #WorldwideCutieGuy     #NamJin  


1💬Normal

🥵🎉⭐💞🌠😍👑💙💛💟😇🔥💖😘💚❤💜 #방탄소년단   #BTS     #bts     #btsarmy     #runbts     #bighitentertainment     #bonvoyave     #bangtanxarmy     #btsdits     #btsxarmy     #btsedits     #kimnamjoon     #kimseokjin     #minyoongi     #junghoseok     #parkjimin     #kimtaehyung     #jeonjungkook     #bangtansoyeondan     #bangtanboys     #jhope     #rm     #jk     #jin     #jimin     #v     #suga     #weverse     #btsmaknae     #btsrapline     #bighitofficial  


1💬Normal

Advertisement


ᴀ sᴍᴀʟʟ ᴄᴇʟᴇʙʀᴀᴛɪᴏɴ ᴏғ ᴍɪɴᴇ ᴅᴇᴅɪᴄᴀᴛɪɴɢ ᴛᴏ ᴏᴜʀ ᴛᴀᴇᴛᴀᴇ ғᴏʀ ʜɪs ᴇɴɢʟɪsʜ ᴀᴠᴀɴᴛ-ɢᴀʀᴅᴇ sᴇʟғ-ᴄᴏᴍᴘᴏsᴇᴅ sᴏɴɢ, ɪᴛ's ᴀ ʟᴀᴛᴇ ᴄᴇʟᴇʙʀᴀᴛɪᴏɴ ᴀᴛ ʟᴇᴀsᴛ ɪ ᴄᴏᴜʟᴅ ᴄᴏɴɢʀᴀᴛᴜʟᴀᴛᴇ ʜɪᴍ ᴏɴ ʜɪs ᴍᴇʟᴏᴅɪᴏᴜs sᴏɴɢ. ᴡᴇ'ʀᴇ ᴡᴀʏ ᴛᴏᴏ ᴘʀᴏᴜᴅ ᴏғ ʏᴏᴜ, ᴛᴀᴇᴛᴀᴇ💜 ʕ •ᴥ• ʔ > 𝘏𝘢𝘱𝘱𝘺 100 𝘥𝘢𝘺𝘴 𝘰𝘧 𝘞𝘪𝘯𝘵𝘦𝘳 𝘣𝘦𝘢𝘳 🐻 < . . . . . -> 𝐓𝐡𝐞 𝐩𝐢𝐜𝐭𝐮𝐫𝐞 𝐢𝐬 𝐦𝐢𝐧𝐞. 𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐞 𝐝𝐨 𝐧𝐨𝐭 𝐫𝐞𝐩𝐨𝐬𝐭. *:・゚✧ 🦋 . . . . . “ ᴏɴᴇ ᴍᴏʀᴇ, ᴛᴏᴅᴀʏ ɪs ᴛʜᴇ ᴅᴀʏ ɪ ʀᴇᴀᴄʜᴇᴅ 1ᴋ ғᴏʟʟᴏᴡᴇʀs sᴏ ɪ'ᴅ ʟᴏᴠᴇ ᴛᴏ ᴛʜᴀɴᴋ ʏᴏᴜ sᴏ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ғᴏʀ sᴜᴘᴘᴏʀᴛɪɴɢ ᴍᴇ ᴀʟʟ ᴛʜᴇ ᴡᴀʏs ʟᴏɴɢ🥺🙏🏻, ɪ ᴘᴜʀᴘʟᴇ ʏᴏᴜ ᴀʟʟ💜" 。゚+.ღ(ゝ◡ ⚈᷀᷁ღ)   #bts     #btscollector     #kpopmerchandise     #taehyungyouareperfect     #kpopalbum     #btsalbum     #kpopaesthetic     #kimnamjoon     #kimseokjin     #minyoongi     #junghoseok     #parkjimin     #kimtaehyung     #jeonjungkook     #kpopaddict     #btsxarmy     #fff     #kimtaenie  _._   #ipurpleyou  💜   #bt21     #bts  すきな人と繋がりたい   #army  と繋がりたい   #army  フォロバ100 #テテペンと繋がりたいarmy #バンタン #방탄소년단   #100dayswithwinterbear   #‪행복한겨울곰의선물_100일축하해‬


1💬Normal

Ayuda 😭😍🙈🙈 este hombre es hermoso . . . . ~Eli♡💫. . . 🚫Ignorar🚫 . . . >Tags< . .   #KimNamjoon     #KimSeokjin     #MinYoongi     #JungHoseok     #ParkJimin     #KimTaehyung     #JeonJungkook     #BTS     #ARMY     #Nam     #RM     #Jin     #WorldWideHandsome     #Suga     #Yoongi     #Swagg     #Hoseok     #Jhope     #Hobi     #Jimin     #Chimchim     #Mochi     #Jiminnie     #Taehyung     #Tae     #V     #Jungkook     #Kookie     #Kook  


0💬Normal

Hello how are you today? I hope life if being kind to you. . . Follow me   @sugarpie636   and turn on post notifications for more😊 . .   #minyoongi     #yoongi     #kimtaehyung     #taehyung     #junghoseok     #hoseok     #kimseokjin     #seokjin     #parkjimin     #jimin     #kimnamjoon     #namjoon     #jeonjungkook     #jungkook     #bighit     #bangtansonyeondan  


0💬Normal

» babie


2💬Normal

♥︎:: he’s the cutest, most precious angel, i seriously can’t get over how precious this moment is, it’s seriously warming my heart. he’s so so beautiful, and he looks so so happy holding the lamb, and the way the sun catches his skin and hair and illuminating him in the most beautiful way. i wrote more about this angel on my story, because he’s just so beautiful, i can’t get enough. talking about him ♥︎♥︎


1💬Normal

Gini aja ya Myy kalo ada Haters gausa diladenin aja cukup direport. mskpn kita blg satu kata aj mrk bakal seneng bangett buatt ngotot ngototin yg benerrr mnrt mrk emang tiap org itu punya beda pendapat dan pendirian tp bukan brrt org lain harus ngikutin prinsip mrk dan mentingin ego/kepentingan. CUKUP REPORT NO KOMEN BIAR GA SPREAD HATE KE LAIN sekian trims . . cupiss🌸 Cuman liat, like, dan numpang komen doang?? ngedit, sama nyari info ga gampangg loo gaesss, YUK DI FOLLOW. FOLLOW ITU GRATIS LO MIII GA BAYAR TINGGAL PENCET!!   @7bts  _armyjjang   @7bts  _armyjjang   @7bts  _armyjjang   #bts     #btspavedtheway     #btsarmy     #armymalang     #btsmalang     #armyindonesia     #btsindonesia     #bighit     #mapofthesoul     #lytour     #btsupdates     #kimseokjin     #kimnamjoon     #jeonjungkook     #parkjimin     #kimtaehyung     #junghoseok     #minyoongi     #bts     #btsarmy     #btsjungkook     #btsrm     #btsjimin     #btsmemes     #army     #loveyourself     #jungkook     #jeonjungkook     #txt     #btssuga     #minyoongi     #MAP  _OF_THE_SOUL_PERSONA


0💬Normal

Next Page